OTKUP konzola beograd

Otkup konzola beograd

Dobrodošli na našu stranicu za otkup konzola – Mi smo Vaš partner za otkup konzola i džojstika za Sony PlayStation 5!

Dragi ljubitelji igara,

Da li vaša Sony PlayStation 5 konzola ili Xbox series X konzola skuplja prašinu? Da li vam džojstici leže neiskorišćeni? Ako je odgovor “da”, onda ste na pravom mestu! Tu smo da vam ponudimo brzo i jednostavno rešenje – Otkup Xbox Series X konzola i Otkup sony playstation 5 konzola.

otkup konzola sony xbox

Kako funkcioniše naša usluga?

Procena vrednosti: U zavisnosti od trenutne tržišne cene i ponude/potražnje, mi ćemo vam ponuditi maksimalnu fer cenu za otkup vaše konzole.

Dogovor i isplata: Kada postignemo dogovor o ceni, sve što trebate uraditi je da nam dostavite vašu konzolu i džojstike kako bi ih kratko testirali, a mi ćemo vam odmah isplatiti dogovoreni iznos u gotovini ili uplatom na tekući račun.

Brza i pouzdana usluga: Vaše vreme je dragoceno, zato garantujemo brzu procenu i isplatu. 

Fer cene: Poštujemo vašu opremu i nudimo vam fer cenu za otkup.

Profesionalnost: Sa nama, možete biti sigurni da će vaša konzola i džojstici biti tretirani sa poštovanjem i pažnjom. Mi ipak otkupljujemo konzole više od 10 godina.

Otkup džojstika za Sony PlayStation 5

otkup sony playstation 5 dzojstika

Sony PlayStation 5 džojstik je neizostavan deo iskustva igranja na ovoj konzoli. Osim što omogućava besprekorno upravljanje tokom igre, džojstik takođe pruža brojne inovativne funkcije kao što su adaptivni trigeri i haptički feedback.

Pri otkupu džojstika za PlayStation 5, uzimamo u obzir njegovu funkcionalnost, izgled i prisustvo originalne ambalaže kao i garancije ako poseduje. Džojstici koji su u potpunosti ispravni, bez oštećenja i sa originalnom ambalažom imaju veću otkupnu vrednost. Takođe, popularne boje i specijalna izdanja mogu imati veći tržišni potencijal i posledično veću otkupnu cenu.

Mi vam pružamo fer i korektnu otkupnu cenu vaših sony 5 džojstika. Najbolje je da nam pošaljete sliku i kratak opis stanja džojstika na viber ili whatsup i dobićete  odgovor u nakrajćem mogućem roku. Možete kliknuti na linkove ispod teksta kako bi vam se otvorio viber/whatsup chat sa nama.