Otkup novih i polovnih televizora

Otkup ispravnih Televizora – Najbolja Ponuda za Vaš TV

 

Isključivo otkupljujemo novije televizore, ne starije od 5 godina i ne manje od 55 inča(140 cm).

 

Dobrodošli na našu stranicu posvećenu otkupu televizora! Ako imate stari ili novi televizor koji više ne koristite ili želite da ga zamenite novim modelom, na pravom ste mestu. Mi Van nudimo najbolju cenu za vaš TV, brzu i sigurnu uslugu, i sve što je potrebno kako biste se lako oslobodili nepoželjne opreme.

otkup televizora srbija

Zašto Odabrati Našu Uslugu Otkupa Televizora?

1. Najbolje Cene na Tržištu Mi se ponosimo time što nudimo fer i konkurentne cene za sve vrste televizora. Bez obzira da li imate stariji model ili noviji smart TV, procenićemo njegovu vrednost i ponuditi vam najbolju moguću cenu. Naš cilj je da budete zadovoljni transakcijom i da nam se ponovo vratite. Važno, otkupljujemo isključivo televizore ne starije od 5 godina.

2. Brza i Efikasna Usluga Razumemo da je vaš vreme dragoceno. Zato smo razvili proces otkupa televizora koji je brz i jednostavan. Nakon što nas kontaktirate, naši stručnjaci će se dogovoriti sa vama o terminu procene i otkupa, često već u roku od 24 sata. Sve što trebate da uradite je da nam dostavite osnovne informacije o vašem TV-u i mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo. Najbolje da nas kontaktirate preko vibera ili whatsapp-a sa slikama televizora i osnovnim informacijama.

3. Besplatan Prevoz i Preuzimanje Da bismo vam dodatno olakšali, nudimo besplatan prevoz i preuzimanje televizora sa vaše adrese. Naš tim će doći do vas, preuzeti televizor i odmah izvršiti uplatu, čime ćete izbeći dodatne troškove i komplikacije.

4. Profesionalan Pristup Naš tim se sastoji od iskusnih stručnjaka koji će profesionalno proceniti vaš televizor i ponuditi vam najtačniju moguću cenu. Naša politika transparentnosti i fer odnosa prema klijentima čini nas pouzdanim partnerom u otkupu televizora.

otkup televizora beograd

Kako Funkcioniše Proces Otkupa Televizora?

Korak 1: Kontaktirajte Nas Prvi korak je da nas kontaktirate putem telefona(preferiramo poruke na viber ili whatsapp kako bi videli i slike televizora). Dajte nam osnovne informacije o televizoru koji želite da prodate, uključujući marku, model, starost, stanje, i sve dodatne karakteristike.

Korak 2: Procena i Ponuda Na osnovu informacija koje nam pružite, naš tim će izvršiti preliminarnu procenu i dati vam okvirnu ponudu. Ako prihvatite ponudu, dogovorićemo se o terminu za detaljniju procenu i otkup.

Korak 3: Detaljna Procena Na dogovoreni datum, naši stručnjaci će doći do vaše adrese i detaljno pregledati televizor. Nakon završene procene, potvrdićemo konačnu ponudu i, ukoliko je prihvatite, izvršiti uplatu.

Korak 4: Preuzimanje i Plaćanje Kada se dogovorimo o uslovima, naši radnici će preuzeti televizor i izvršiti plaćanje. Novac možete dobiti u gotovini ili putem bankovnog transfera, zavisno od vaših preferencija.

otkup polovnih televizora

Koje Televizore Otkupujemo?

Otkupujemo sve vrste i modele televizora, uključujući:

  • LCD Televizore
  • LED Televizore
  • Plasma Televizore
  • Smart Televizore
  • 4K i UHD Televizore
  • Curved Televizore

Bez obzira na marku ili starost vašeg televizora, možete nam se obratiti za procenu i otkup. Posebno nas interesuju televizori poznatih proizvođača kao što su Samsung, LG, Sony, Philips, Panasonic, i drugi.

Kontakt Informacije

Spremni ste da prodate svoj televizor? Kontaktirajte nas već danas i saznajte koliko možete dobiti za vaš TV. Rado ćemo Vam pomoći i odgovoriti na sva vaša pitanja.

Telefon: +381 64 100 95 00
Ispod imate klikom na link viber i whatsapp i atumatski će vam se otvoriti chat sa nama.

Zaključak

Ako tražite brzu, pouzdanu i fer uslugu otkupa televizora, na pravom ste mestu. Mi vam nudimo sve što vam je potrebno kako biste se lako oslobodili televizora i dobili najbolju moguću cenu. Ne čekajte – kontaktirajte nas danas i iskoristite prednosti naše profesionalne usluge!