Otkup grafičkih kartica

Otkup grafičkih kartica Beograd. Otkupljujemo isključivo ispravne grafičke kartice novijih generacija. Amd i nvidia grafičke kartice od gtx 1070 ti i jače, od amd grafičkih kartica nas intresuju od rx 5700 i jace. 
Otkup jedne ili više komada, cena dogovor. Nudimo realne tržišne cene, oko 70% od realnih cena, kako bi smo i mi imali nekog intresa da otkupimo a i vi kako biste odmah prodali i došli do novca. Testiramo na licu mesta i dobijate novac na ruke.

Ako želite da pošaljete kurirskim službama, pošaljete bez otkupa, onda testiramo karticu/e kad stignu i ako je sve u redu, uplaćujemo Vam novac. Ako pokušate da nam prodate pokvarenu robu, onda je vraćamo nazad istom kurirskom službom! Vršimo otkup isključivo ispravnih grafičkih kartica, testiraćemo svaku, ne pokušavajte da nam uvalite neispravnu robu.

Grafička kartica je u suštini deo bilo koje konfiguracije računara, bez koje bi vaše iskustvo u igranju igrica ili korišćenju grafike bilo mnogo manje. Međutim, grafičke kartice zastarevaju i ne mogu da isprate vaše zahteve, оnda dolazite u situaciju da ste suočeni sa izborom – prodati je ili zadržati zauvek. Možemo i da Vam ponudimo zamenu za neku našu karticu i vašu/našu doplatu.

Ako ste u situaciji da želite da prodate svoju grafičku karticu, možete se potruditi da pronađete kupca, postavite oglas, sačekate i počnete da se molite nekom odgovoru.

Odogovoru/ponudi koja možda nikada ne dobijete, čak i ako dobijete, velika je verovatnoća da će Vam potencijalni kupci Vaše grafičke kartice obarati cenu i nuditi mizeriju.

Kako bi ste izbegli opisanu situaciju iznad – evo nas – mi smo specijalizovani za otkup Vaših grafičkih kartica. Naša misija je da vam pružimo brz i lak način da se rešite svojih grafičkih kartica i da vam obezbedimo konkurentnu cenu za njih.

otkup-grafickih-kartica

Otkupljujemo sve vrste grafičkih kartica

Sigurni smo da će naša saradnja biti veoma uspešna. Pored brzih i sigurnih transakcija, nudimo i kvalitetnu uslugu. Kada se odlučite za saradnju sa nama, možete biti sigurni da ćemo se držati svojih obaveza i učiniti sve što je u našoj moći da zadovoljimo Vaše potrebe i želje. Naš tim je spreman da Vam pruži sve potrebne informacije i da vam ponudi cenu za otkup vaših komponenti.

Istovremeno, brinemo o svim kupljenim grafičkim karticama na najbolji mogući način, od čišćenja pa sve do zamene termalnih pasta i ventilatora u skladu sa modelom grafičke kartice. I trudimo se da nadjemo novog vlasnika iste. Ovaj čin će Vam svakako dati pozitivan povod da sarađujete sa nama, jer ćete doprineti da će vašu karticu i dalje neko koristiti kome je potrebna.

Zadovoljstvo naših kupaca je naš najveći prioritet i uvek savetujemo svima da budu fer i korektni. Ako imate grafičku karticu koju želite da prodate, ne oklevajte da nas kontaktirate. Radujte se što ćemo zajedno voditi uspešnu transakciju i što ćemo zadovoljiti sve vaše potrebe.

otkup nvidia grafickih kartica

Ukoliko ste zainteresovani za savet, možete nas kontaktirati putem e-maila ili telefona. Mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku i dati sve potrebne informacije i detalje o procesu kupovine grafičkih kartica.

Zapamtite, ako želite da brzo i lako prodate svoju grafičku karticu, mi smo pravi izbor za vas. Verujte nam i iskoristite ovu priliku da se oslobodite nepotrebnog gubljenja vremena u čekanju i prodaji već se postarajte da to vreme iskoristite kako biste našli noviju i bolju karticu za vas.

Pored grafičkih kartica otkupljujemo i ostale delove, takođe i prodajemo polovne kartice ako ste zaintresovani. Imamo u izboru i AMD i Nvidia grafičke kartice.

otkup amd grafickih kartica

Otkup AMD grafičkih kartica vršimo od rx 5700 i jače, slabije ne otkupljujemo.

Otkup NVIDIA grafičkih kartica vršimo od gtx 1070 ti 8gb i jače, minimum od 8gb kartice, slabije ne otkupljujemo. 

– Ako baš imate dosta slabijih grafičkih kartica(preko 10 komada) kao na primer kao što su rx 580, rx 570, slobodno pošaljite ponudu na viber/whatsapp i mi ćemo Vam dati ponudu. Ali slabije kartice po komad ne otkupljujemo.

Slobodno nas kontaktirajte putem poziva, sms-a, viber-a ili whatsapp-a!

Prednost viber/whatsapp, zbog obima posla, nekad ne stignemo da se javimo na telefon.

otkup grafickih kartica