Otkup mining rigova

Otkup mining

Otkup mining rigova na jednom mestu

Razmišljate o prodaji svog mining riga,  ali ne želite se baviti time da ga sami objavite na oglasima i čekate kupce? Imate sreće, mi smo tu da vam pomognemo! Takodje vrismo i prodaju majning rigova!

Izbegnite gubljenje vremena na objavu oglasa na sajtovima, dok ga budete pisali, već će gomila novih oglasa sličnih vašem izaći. A kada ga objavite, već posle par minuta će nestati na drugoj strani, a zatim na ko zna kojoj.

Takođe izbegnite i potencijalno nerviranje, kada Vas potencijalni kupci zovu na mobilni i nude raznorazne zamene, ili zovu “samo da se raspitaju”.

otkup-mining-rigova

Mi otkupljujemo od Vas mining rigove i tako iybegavate potancijalne nelagodnosti da Vas zovu raznorazni prevranti.

Kao stručnjaci za otkup mining rigova, mi smo uviek u potrazi za kvalitetnim i pouzdanom opremom za rudarenje kriptovaluta. Ukoliko imate mining rig koji više ne koristite ili ga želite prodati, mi smo tu da ga kupimo.

Zašto prodati nama vaš mining rig?

  • Brz i jednostavan proces: Ne morate se brinuti o objavljivanju oglasa, čekanju ponuda ili sigurnosti transakcije. Mi ćemo se brinuti o svemu i obaviti kupoprodaju u što kraćem roku. Možemo Vam platiti novcem ili željenom kriptovalutom!

  • Visoka cena: Ponudićemo vam što višu cenu možemo za vaš mining rig u zavisnosti od trenutne sitacije isplativosti kopanja i cena kopmponenti.

  • Iskustvo i stručnost: Mi smo stručnjaci za otkup mining rigova i imamo godine iskustva u industriji rudarenja kriptovaluta. Znači, možete biti sigurni da ćemo ponuditi pravu cenu za vaš mining rig.

  • Sigurnost transakcije: Mi vodimo računa o sigurnosti svake transakcije i osiguravamo da će kriptovalute biti prebačene na vaš novčanik bez problema ili ćemo Vam platiti unovcem u gotovini.

otkup mining rigova beograd

Ukoliko ste zainteresirani za prodaju svog mining riga, javite nam se putem e-maila ili telefona. Odgovorićemo što pre i dati sve potrebne informacije i detalje o procesu otkupa.

Ne čekajte i iskoristite ovu priliku da zaradite novac od svog nekorištenog mining riga. Pružite nam vaše poverenje i učinite svoj život jednostavnijim i lakšim.

Slobodno nas kontaktirajte putem poziva, sms-a, viber-a ili whatsapp-a!

otkup mining rigova

Prednost viber/whatsapp, zbog obima posla, nekad ne stignemo da se javimo na telefon.

Otkup AMD rigova. Kartice u mining rigovima otkupljujemo od rx 570 i jače, slabije ne otkupljujemo.

Otkup NVIDIA rigova. Kartice u mining rigovima otkupljujemo od gtx 1060 6gb i jače, minimum od 6gb kartice, slabije ne otkupljujemo.

otkup i prodaja rigova