OTKUP Iphone 14/15(plus/PRO max) mobilnih telefona

Otkup iphone 14 i 15 model telefona (plus/pro max)

 

Dobrodošli na našu stranicu posvećenu otkupu Iphone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro serija mobilnih telefona. Kao pouzdani partner za otkup mobilnih uređaja, nudimo vam vrhunsku uslugu otkupa za vaše iPhone telefone iz najnovijih serija.

iPhone 14 i 15 mobilni telefoni donose najnovije tehnološke inovacije i pružaju vrhunsko iskustvo korisnicima pametnih telefona. Bez obzira da li želite prodati svoj stari telefon radi ažuriranja ili jednostavno Vam je potreban novac, mi smo tu da vam pružimo fer i konkurentnu ponudu za otkup.

Evo nekoliko razloga zašto treba razmotriti prodaju svojeg iPhone 14 ili iPhone 15 telefona nama:

otkup-iphone
 
 
Evo nekoliko razloga zašto treba razmotriti prodaju svog Iphone 14 ili 15 telefona nama:
 
Brza i Jednostavna Procedura Otkupa: Naša procedura otkupa je jednostavna i brza. Samo nam pošaljite informacije i slike o vašem telefonu putem poruka Viber/whatsup ili nas kontaktirajte direktno putem telefona. Brzo ćemo proceniti vaš uređaj i ponuditi vam realnu otkupnu cenu.
 
Najbolje Cene na Tržištu: Garantujemo vam najbolje cene za vaš iPhone 14 ili 15 telefon. Naša ponuda je fer i transparentna, tako da možete biti sigurni da dobijate pravu vrednost za svoj uređaj.
 
Sigurna i Pouzdana Transakcija: Vaša sigurnost je naš prioritet. Sa sigurnim i pouzdanim načinima plaćanja, možete biti sigurni da će transakcija biti obavljena bezbedno i efikasno. Bez obzira da li preferirate bankovni transfer, kripto plaćanje ili gotovinski transfer, mi ćemo se pobrinuti da proces bude što jednostavniji za vas.
 

Preferimamo isključivo otkup ispravnih uređaja. Ne zanimaju nas uređaji sa napuklim ekranima, leđima i slično.

Preferiramo i otkup ako je uređaj u garanciji, svakako ga više vrednujemo nego kada ga prodajete bez ikakve garancije, jer složićete se, premium modeli iz iPhone su skupi pa je poželjno da bude u garanciji zvog kasnije lakše preprodaje.

otkup-iphone-mobilnih-telefona

Nemojte nas zvati i slati poruke ako uređaj vrednujete kao što košta u radnji nov. Niko Vam neće dati te pare. Uglavnom se otkupne cene polovnih/korišćenih telefona kreću oko 60-70% cene novog telefona. Sve zavisi od stanja, garancije…

Cene otkupa iphone 14/15  mobilnih telefona

Cene otkupa telefona možete naći odmah ispod. To su neke okvirne cene, moguće da budu veće/manje u zavnisti koliko telefon ima skladišnog prostora, memorije itd. Nije svaki telefon sa istim karakteristikama.

  • Otkupna cena iPhone 14 – 300 evra

  • Otkupna cena iPhone 14 Plus – 330 evra

  • Otkupna cena iPhone 14 PRO – 550 evra

  • Otkupna cena iPhone 14 Pro Max – 600 evra

  • Otkupna cena iPhone 15 – 450 evra

  • Otkupna cena iPhone 15 Plus – 450 evra

  • Otkupna cena iPhone 15 Pro- 750 evra

  • Otkupna cena iPhone 15 Pro max – 850 evra

 
Ne čekajte više, prodajte svoj Iphone 14 ili Iphone 15 telefon nama i zaradite novac danas! Kontaktirajte nas odmah kako biste dobili besplatnu procenu i počeli sa procesom otkupa.
Iphone