Prodaja majning rigova za kriptovalute - Beograd

Prodaja majning rigova

Vrsimo prodaju i otkup majning rigova. Ukoliko vam je potreban rig za rudarenje, na pravom ste mestu.

Razmišljate o kupovini mining riga, ali ne želite se baviti time da ga sami sastavljate posto je komplikovano a vi nemate previse iskustva? Imate sreće, mi vršimo prodaju majning rigova i nudimo pomoc oko savetovatanja i bilo kakve pomoci ako imate nekih nedoumica.

Naša Ponuda:

Nudimo širok asortiman majning rigova, od modela prilagođenih početnicima do profesionalnih mašina koje zadovoljavaju zahteve iskusnih rudara. Naš cilj je ne samo ponuditi vrhunski kvalitet već i postati vaša podrška u svakom koraku.

otkup-mining-rigova

Prilagođeni Rigovi za Početnike i one iskusnije:

Ako ste novi u svetu rudarenja, nudimo vam prilagođene rigove koje je lako postaviti i koristiti. Takodje vršimo i otkup majning rigova.
 Tu smo da vam pružimo sve informacije i podršku kako biste se brzo osećali samouvereno u svojoj rudarskoj avanturi.

Podrška i Edukacija:

Želimo biti vaša prva destinacija ne samo za kupovinu rigova već i za podršku u postavljanju i optimizaciji vaše opreme. Stojimo vam na raspolaganju za:

  • Instalaciju i Postavljanje Rigova: Ne znate kako da postavite svoj rig? Nema problema! Pružamo vam korak-po-korak upute koji će vam pomoći da brzo i efikasno postavite vašu opremu.

  • Odgovore na Tehnička Pitanja: Imate tehnička pitanja ili nedoumice? Naš tim tehničke podrške je dostupan da vam pruži sve informacije i reši sve nedoumice koje možete imati.

  • Edukaciju o Rudarenju: Ako želite naučiti više o procesu rudarenja, tu smo da vam pružimo sve potrebne informacije. Očekujte savete koji će vam pomoći da razumete rudarski svet.

otkup mining rigova beograd

Dokaz O Performansama:

Razumemo da želite biti sigurni u performanse vaše opreme i da je sve ispravno kada kupujete. Zato vam nudimo u procesu kupovine, detaljne informacije o rigu i njegovom neprekidnom radu. To će Vam biti dokaz da vam prodajemo ispravan rig koji je radio sve vreme pre nego sto ste ga preuzeli i tako ćete biti sigurno da rig nema problema ili da mu nešto fali pa da se često sam od sebe “restartuje”. Dobijate 100% sve transparentno.

otkup mining rigova

Kako Kupiti:

Naručivanje naših rigova je brzo i jednostavno. Na dnu ove stranice ćete imati listu trenutnih rigova koje imamo na stanju i njihove okvirne cene, trudimo se da cene ažuriramo redovno, ali pošto je stanje kripto tržišta takvo da cene rigova prate cene kriptovaluta, može se desiti da cene ne butu 100% tačne. Tako da nas najbolje pozovite ili kontaktirajte putem sms/viber/whatsup poruka.

otkup i prodaja rigova 

Gde Nas Naći: Nalazimo se Beogradu, preuzimanje je u naselju sremčica. Pošto nam se rigovi nalaze na dve različite lokacije u gradu, potrebno je bar par sati ranije zvati da rezervišete kako bi ste preuzeli kasnije u toku dana u sremčici. 

Kontaktirajte nas i pronađite savršeni mining rig za svoje potrebe!

Ukoliko imate dodatna pitanja, želite dodatne informacije ili podršku, slobodno nas kontaktirajte. Nudimo vam ne samo opremu već i partnerstvo u vašem uspehu u svetu kripto rudarenja!

Neki od trenutnih rigova na stanju koje imamo za prodaju su sledeći:

  1. Rig – RX 580 8gb (sa 6 kartica) – Cena 1300 evra (3 rigova na stanju)
  2. Rig – RX 570 4gb (sa 6 kartica) – Cena 1000 evra (8 rigova na stanju)
  3. Rig – RX 6700 XT 12gb (sa 6 kartica) – Cena 4000 evra (1 rig na stanju)
  4. Rig – RX 470 4gb (sa 6 kartica) – Cena 950 evra (5 rigova na stanju)
  5. Rig – RTX A2000 6gb (sa 6 kartica) – Cena 3300 evra (1 rig na stanju)
  6. Rig – RTX 3060ti (dve kartice) i RTX 2060(jedna kartica) – Cena 1600 evra(1 rig na stanju)

Trenutno je ovo na stanju. Popis rigova i cene su ažurirane 31.  decembra 2023. godine. Pošto se rigovi prodaju na nedeljnom nivou, moguće je da smo u medjuvremeno dobili još rigova ili su neki sa liste prodati. Kontaktirati nas ispod za više informacija!