OTKUP Playstation 4 konzola

Dobrodošli na našu web stranicu posvećenu otkupu Sony PlayStation 4 konzola. Ako imate ovu fantastičnu igračku konzolu i razmišljate o tome da je prodate, na pravom ste mestu. Mi smo vaša sigurna i povoljna destinacija za prodaju vašeg PS4 sistema. U narednim redovima, želimo vam predstaviti sve prednosti koje ćete ostvariti saradnjom s nama, kao i sve što treba da znate o procesu otkupa.

VAŽNO! Text ažuriran 31. Maja 2024.
Pre nego što nam ponuditite Vašu sony 4 konzolu, molimo Vas da pročitate sledeći pasus:
Kako je došlo toplo vreme, samim tim se konzole slabije prodaju, jer je potražnja za istima skroz opala u ovo doba godine, a čim je potražnja mala, cene padaju. Prosti ekonomski zakoni ponude i potražnje. Otkupne cene sony 4 konzola su sada:

 • Sony 4 fat – 60 evra
 • Sony 4 slim – 70 evra
 • Sony 4 pro – 90 evra

Gore navedene cene su bez džojstika. Otkupna cena 100% ISPRAVNOG džojstika je 20 evra. Tako da ako na primer imate sony 4 fat konzolu sa DVA džojstika, otkupna cena je 60 + 20 + 20 = 100 evra.
Otkupne cene igrica na cd-u su oko 80% tržišne cene, zavisi od igrice do igrice.

Ovo smo napisali kako ne biste trošili i Vaše i naše vreme pozivom ako cenite svoju konzolu više nego što je u prodavnici ili više od trenutne realne cene. Hvala na razumevanju.

 

Zašto Prodavati Sony PlayStation 4 Konzolu?

Sony PlayStation 4 je bila jedna od najpopularnijih igračkih konzola svih vremena. Međutim, kako tehnologija brzo napreduje, možda ste se zapitali zašto biste trebali prodati svoj PS4. Postoji nekoliko razloga za to:

 1. Upgrade na Novu Konzolu: Sa izlaskom PlayStation 5, mnogi igrači su se odlučili za nadogradnju. Ako ste jedan od njih, prodaja vašeg starijeg modela može vam pomoći da skupite sredstva za nove igre i dodatnu opremu.

 2. Više Mesta za Igre: Ako je vaša kolekcija igara narasla do te mere da nema dovoljno prostora na vašoj PS4 konzoli, prodaja će vam omogućiti da oslobodite prostor i nastavite sa skupljanjem novih naslova na većoj i boljoj playstation 5 konzoli.

 3. Finansijska Korist: Novac koji ćete dobiti od prodaje svog PS4 može biti koristan za druge potrebe, bilo da je reč o školovanju, putovanjima ili drugim projektima.

 4. Zadržavanje Konzole u Dobrom Stanju: Ako niste čest igrač, prodaja PS4 konzole može sprečiti njenu neopravdanu degradaciju usled nekorišćenja.

Zašto Izabrati Nas za Otkup?

Sada kada razumete prednosti prodaje vaše PS4 konzole, verovatno se pitate zašto biste trebali izabrati nas za otkup. Evo nekoliko ključnih razloga:

 1. Fer i Konkuretne Cene: Nudimo najpravičnije cene za vašu PlayStation 4 konzolu. Naša procena je temeljena na trenutnom tržištu i stanju uređaja.

 2. Brza i Efikasna Procedura: Razumemo da je brzina bitna. Naša procedura otkupa je brza i jednostavna. Nakon procene vašeg uređaja, nudimo vam ponudu i, ako se složite, možemo organizovati brzu isplatu.

 3. Besplatna Procena i Pokupljanje: Ne morate brinuti o dodatnim troškovima. Naša procena konzole je potpuno besplatna.

 4. Otkup Bilo Gde u Zemlji: Bez obzira gde se nalazite u zemlji, mi smo spremni da otkupimo vašu konzolu. Kurirske službe omogućavaju nam da budemo fleksibilni i da vam olakšamo prodaju.

playstation-4
 

Kako Funkcioniše Proces Otkupa?

Proces otkupa vaše PS4 konzole je jednostavan i bezbolan. Evo koraka koje treba da pratite:

 1. Kontaktirajte Nas: Počnite tako što ćete nas kontaktirati putem telefona ili putem naše web stranice. Opišite nam svoj uređaj i navedite njegovo stanje.

 2. Procena Vašeg Uređaja: Pregledaćemo nformacije koje ste nam dali i, ako je potrebno, postaviće vam dodatna pitanja kako bi precizno procenili vrednost vašeg PS4 sistema.

 3. Ponuda: Nakon što procena bude gotova, dobićete ponudu od nas. Ponuda će biti pravedna i temeljiće se na trenutnom tržištu i stanju uređaja.

 4. Prihvatanje Ponude: Ako se slažete s ponudom, reći ćete nam, a mi ćemo se dogovoriti o vremenu i mestu za preuzimanje vaše konzole.

 5. Isporuka i Isplata: Možete nam doneti uređaj kako bi smo testirali na licu mesta, ili nam ga poslati kurirskom slubžbom bez otkupa, i posle detaljnog testiranja ćemo izvršiti isplatu u gotovini, na bankovni račun ili na način koji vama odgovara.

 6. Jako je važno ako šaljete uređaj putem kurirske službe, da ga dobro upakujete. Takođe mi moramo prvo da istetiramo uređaj kako bi se uverili u njegovu ispravnost i onda Vam uplatili novac, tako se osiguravamo da nam nećete poslati kamen ili neispravan uređaj putem kurirske službe. Mi vas nećemo prevariti, ali ako Vam znači, pored naše adrese, poslaćeemo Vam i sliku iščitane lične karte kako bi se i vi osigurali da mi nismo prevaranti. Svakako predlažemo da nam lično donesete konzolu i da je testiramo na licu mesta i vama damo odmah novac.
 
playstation-4-kontroler
 

Šta Činite Svojom PlayStation 4 Konzolom Nakon Prodaje?

Nakon što prodate svoju PS4 konzolu, verovatno se pitate šta će se dalje dogoditi sa vašim uređajem. U većini slučajeva, konzolu detaljno čistimo, menjamo termalnu pastu kako bi produžili vek uređaja i konzola će proći kroz proces ponovne upotrebe. Evo nekoliko mogućih puteva koje može preći:

 1. Ponovna Prodaja: Ako je vaša konzola u odličnom stanju, možda će biti ponovno prodata drugim igračima ili kolekcionarima.

 2. Refurbishing i Popravke: Ako je potrebno, konzolu možemo poslati na popravku i refurbishing kako bi se vratila u savršeno stanje.(otkupljujemo isključivo ispravne konzole od 2022-te, više ne kupujemo neispravne uređaje)

Zaključak

U prodaji svoje PlayStation 4 konzole, ne samo da ćete ostvariti finansijske koristi, već ćete takođe omogućiti nekom drugom da uživa u svetu video igara. Naša stručna ekipa je tu da vam pruži najbolju moguću ponudu i da vas podrži tokom celog procesa otkupa. Ne gubite više vremena i kontaktirajte nas danas kako biste dobili najbolju vrednost za svoj PS4. Zajedno, možemo napraviti otkup PlayStation 4 konzola brzim i jednostavnim iskustvom. Hvala što ste posetili našu web stranicu i radujemo se što ćemo vam pomoći u prodaji vašeg uređaja.

Otkupne cene su trenutne tržišne cene umanjene za nekih 20% kako bi smo mogli i mi nešto da zaradimo a Vama osigurali brz otkup i to čak možda istog dana kada nas kontaktirate.