OTKUP Samsung s23 i s24 mobilnih telefona

Otkup samsung s23 i s24 telefona (plus i ultra)

 
Dobrodošli na našu stranicu posvećenu otkupu Samsung S23 i S24 serija mobilnih telefona. Kao lideri u industriji otkupa mobilnih uređaja, ponosni smo što možemo pružiti vrhunsku uslugu otkupa za vaše Samsung telefone iz najnovijih serija.
 
Samsung S23 i S24 serije donose revolucionarne tehnološke inovacije, nudeći korisnicima vrhunsko iskustvo pametnog telefona. Sa modelima kao što su S23, S23 Plus i S23 Ultra, kao i S24 serija, Samsung nastavlja postavljati standarde u mobilnoj industriji. Bez obzira na to da li ažurirate svoj uređaj ili jednostavno želite prodati svoj stari telefon, mi smo tu da vam pružimo fer i konkurentnu ponudu za otkup.
 
otkup s23 i s24 samsung mobilnih telefona
 
Evo nekoliko razloga zašto treba razmotriti prodaju svog Samsung S23 ili S24 telefona nama:
 
Brza i Jednostavna Procedura Otkupa: Naša procedura otkupa je jednostavna i brza. Samo nam pošaljite informacije i slike o vašem telefonu putem poruka Viber/whatsup ili nas kontaktirajte direktno putem telefona. Brzo ćemo proceniti vaš uređaj i ponuditi vam realnu otkupnu cenu.
 
Najbolje Cene na Tržištu: Garantujemo vam najbolje cene za vaš Samsung S23 ili S24 telefon. Naša ponuda je fer i transparentna, tako da možete biti sigurni da dobijate pravu vrednost za svoj uređaj.
 
Sigurna i Pouzdana Transakcija: Vaša sigurnost je naš prioritet. Sa sigurnim i pouzdanim načinima plaćanja, možete biti sigurni da će transakcija biti obavljena bezbedno i efikasno. Bez obzira da li preferirate bankovni transfer, kripto plaćanje ili gotovinski transfer, mi ćemo se pobrinuti da proces bude što jednostavniji za vas.
 

Preferimamo isključivo otkup ispravnih uređaja. Ne zanimaju nas uređaji sa napuklim ekranima, leđima i slično.

Preferiramo i otkup ako je uređaj u garanciji, svakako ga više vrednujemo nego kada ga prodajete bez ikakve garancije, jer složićete se, premium modeli iz samsunga su skupi pa je poželjno da bude u garanciji zvog kasnije lakše preprodaje.

samsung s23-s24

Nemojte nas zvati i slati poruke ako uređaj vrednujete kao što košta u radnji nov. Niko Vam neće dati te pare. Uglavnom se otkupne cene polovnih/korišćenih telefona kreću oko 60-70% cene novog telefona. Sve zavisi od stanja, garancije…

Cene otkupa samsung s23 i s24 telefona

Cene otkupa telefona možete naći odmah ispod. To su neke okvirne cene, moguće da budu veće/manje u zavnisti koliko telefon ima skladišnog prostora, memorije itd. Nije svaki telefon sa istim karakteristikama.

  • Otkupna cena samsunga S23 Fe – 250 evra

  • Otkupna cena samsunga S23 – 380 evra

  • Otkupna cena samsunga S23 + (plus) – 420 evra

  • Otkupna cena samsunga S23 ultra – 500 evra

  • Otkupna cena samsunga S24 – 500 evra

  • Otkupna cena samsunga S24 + plus- 600 evra

  • Otkupna cena samsunga S24 ultra- 750 evra

 
Ne čekajte više, prodajte svoj Samsung S23 ili S24 telefon nama i zaradite novac danas! Kontaktirajte nas odmah kako biste dobili besplatnu procenu i počeli sa procesom otkupa.